Najava događanja: Predstavljanje Projekta u Rovinjskom Selu 21. travnja 2018.

U subotu 21. travnja 2018. s početkom u 10 sati u Rovinjskom će se Selu održati promotivno-edukacijsko događanje koje uključuje predstavljanje Projekta okupljenim zainteresiranim stanovnicima. Na posebnom projektnom štandu bit će izloženi informativno-promotivni materijali Projekta koji su namijenjeni dionicima. Nakon kratkog uvodnog izlaganja, predstavnici nositelja Projekta, ODVODNJE Rovinj, ostaju na raspolaganju građanima za pojašnjenja i odgovore na pitanja.

Predstavljanje Projekta vezuje se uz radnu akciju kojom mještani Rovinjskog Sela daju doprinos uređenju javnog prostora u svojoj zajednici. To je stoga prikladna prilika da se u druženju i međusobnoj komunikaciji, u dobrom raspoloženju i zajedničkoj akciji razmijene informacije o odvijanju projektnih radova na području Rovinjskog Sela i pojasne pitanja s tim u vezi.

Na području Rovinjskog Sela danas nema kanalizacije. Ostvarenje Projekta označava početak sasvim novog poglavlja u životu naselja te nesumnjivo unaprjeđuje kvalitetu života njegovih stanovnika i otvara im nove razvojne perspektive i mogućnosti.

Tijekom provede Projekta organizirat će se 15 promotivno-edukacijskih događanja koja uključuju vođene posjete gradilišta uz prezentaciju Projekta u različitim dijelovima rovinjske aglomeracije. Svrha tih događanja je krajnje korisnike Projekta dobro upoznati s njegovim ciljevima, elementima i realizacijom, potaknuti njihovo zanimanje i pripremiti ih na nove, bitno kvalitetnije uvjete življenja nakon završetka Projekta.