Pozivnica na konferenciju za medije

Poštovani predstavnici medija,

u završnoj godini provođenja „Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Rovinj“ zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 11. konferenciju za medije i vođeni obilazak postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda UPOV i solarno sušenje mulja.

Konferencija će se održati:

u utorak, 19. prosinca 2023.,

u sali za sastanke nove upravne zgrade Odvodnje Rovinj – Rovigno d.o.o.,

Novigradska ulica 1,

s početkom u 11 sati.

 

Na konferenciji će biti predstavljeni ostvareni rezultati i izazovi po svim planiranim aktivnostima Projekta, uz detaljniji prikaz Aktivnosti 1 – izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda UPOV i uređaja za solarno sušenje mulja. Osim navedenog, govorit će se i o samom kraju projekta, te tehničkim pregledima izvršenim tijekom studenog i prosinca na garaži, povratnom vodu, upravnoj zgradi i svim objektima UPOV-a Cuvi.

U radu konferencije će sudjelovati gradonačelnik grada Rovinja – Rovigno Marko Paliaga, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda g. Valentin Dujmović, direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove sjevernog Jadrana g- Gordan Gašparović i  direktor Odvodnje Rovinj – Rovigno d.o.o g.  Ognjen Pulić.

Predviđeno trajanje konferencije je 50 minuta, nakon čega slijedi vođeni obilazak postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i solarno sušenje mulja.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i medijski popratiti konferenciju.

S poštovanjem,

Ognjen Pulić, mag.ing.aedif
direktor