„URED NA GRADILIŠTU“ ponovo će se održati u svibnju za stanovnike naselja Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje: najava događanja

„Ured na gradilištu“ inovativni je format organiziranog posjeta gradilištima Projekta i komunikacije sa stanovnicima aglomeracije Rovinj koji  Odvodnja Rovinj Rovigno d.o.o. provodi već više od godinu dana.

Tijekom nekoliko sati, na lokacijama gradilišta Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Rovinj: Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje, na postavljenom štandu, građani će moći dobiti informacije kroz pripremljene informativne materijale, ali i od prisutnih stručnih osoba Odvodnje, a vezano za aktivnosti, radove i finalne rezultate Projekta.

Peti po redu posjet gradilištima Projekta održat će se u subotu 04. svibnja 2019. godine u naseljima Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje prema sljedećem rasporedu:
10:00 – 11:30 Rovinjsko Selo /Dom kulture/
12:00 – 13:30 Borik /Ul. Matije Vlačića Ilirika, ispred marketa Konzum/
13:45 – 15:00 Bolničko naselje /parkiralište ispred bolnice/

Pozivamo sve građane naselja Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje da iskoriste priliku i dođu u „Ured na gradilištu“, da se informiraju, postave pitanja i dobiju na licu mjesta odgovore na sve što ih zanima vezano za Projekt.