„URED NA GRADILIŠTU“ ponovno u studenom za stanovnike naselja Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje: najava događanja

„Ured na gradilištu“ inovativni je format organiziranog posjeta gradilištima Projekta i komunikacije sa stanovnicima aglomeracije Rovinj koji je Odvodnja Rovinj Rovigno d.o.o. pokrenula u prvom dijelu ove godine, a koji se nastavlja i u studenom. Tijekom nekoliko sati, na lokaciji gradilišta Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Rovinj, na postavljenom štandu građani mogu dobiti informacije kroz pripremljene informativne materijale, ali i od prisutnih stručnih osoba Odvodnje vezano za aktivnosti, radove i finalne rezultate Projekta. Osim informacija, građani mogu odmah i na licu mjesta ispuniti Zahtjev za kućnim priključkom.

Četvrti po redu posjet gradilištima Projekta održat će se 24. studenog 2018. godine u naseljima Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje prema sljedećem rasporedu:

10:00 – 11:50 Rovinjsko Selo /Dom kulture/

12:00 – 13:50 Borik /Ul. Matije Vlačića Ilirika, ispred marketa Konzum/

14:00 – 15:00 Bolničko naselje /parkiralište ispred bolnice/

Pozivamo sve građane naselja Rovinjsko Selo, Borik i Bolničko naselje da iskoriste priliku i dođu u „Ured na gradilištu“, da se informiraju, postave pitanja i dobiju na licu mjesta odgovore na sve što ih zanima vezano za Projekt.