Predstavljanje Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Rovinj stanovnicima naselja Gripole, Bolničko naselje i Borik

Ovaj vikend, u subotu 14. travnja i nedjelju 15. travnja održat će se promotivno-edukacijsko događanja Projekta u naseljima Gripole, Bolničko naselje i Borik tijekom kojih će se prisutnim i zainteresiranim stanovnicima predstaviti Projekt kroz promotivno-edukacijske materijale i direktno obraćanje predstavnika Odvodnje Rovinj Rovigno d.o.o.

Naime, 14.04. održava se radna akcija stanovnika naselja Gripole, a 15.04. radna akcija stanovnika Borik i Bolničko naselje, u trajanju od 10 do 12 sati,  kojim stanovnici tih naselja daju vlastiti doprinos uređenju javnih prostora, uz prigodno druženje i bolje međusobno upoznavanje.  Tijekom odvijanja akcija Projekt će se predstaviti na zasebnom štandu te kraćim obraćanjem predstavnika Odvodnje Rovinj Rovigno d.o.o. u 10.15 sati. Građani će moći dobiti i odgovore na sva pitanja o Projektu na tom štandu od odgovornih osoba.

Građani grada Rovinja i Rovinjskog Sela važni su dionici Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Rovinj i krajnji su korisnici njegovih rezultata.

Upravo iz toga razloga, u cilju direktnog upoznavanja građana s Projektom, njegovim ciljevima, planiranim rezultatima i tijekom odvijanja radova, kao važne aktivnosti Projekta planirano je tijekom provede Projekta organizirati 15 promotivno-edukacijskih događanja koja uključuju vođene posjete gradilištima i prezentaciju Projekta stanovnicima naselja aglomeracije Rovinj.